’t Losse Hoes

’t Losse Hoes is een Hotel gelegen aan Holterbergweg 14 in Holten.

Meer informatie over ’t Losse Hoes in Holten

Bij Het Losse Hoes kunt u altijd rekenen op een geweldige ervaring, ongeacht de grootte van uw gezelschap. Het personeel zorgt ervoor dat u zich van begin tot eind helemaal op uw gemak voelt. U kunt genieten van de prachtige omgeving, de gezellige sfeer en de goede zorgen van de medewerkers. Het restaurant biedt een bourgondische ervaring op z'n Sallands, waar u heerlijk kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er ook een hotel beschikbaar, waar u kunt overnachten in comfortabele kamers. Als u een speciale gelegenheid heeft, kunt u gebruik maken van de Ridderzaal, waar u een prachtige zaal kunt huren. Voor meer informatie of om te reserveren, kunt u contact opnemen met Het Losse Hoes via de gegevens op de website. Het restaurant is geopend op zondag vanaf 10 uur en van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 11 uur.

Wil je weten wat ’t Losse Hoes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ’t Losse Hoes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ’t Losse Hoes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ’t Losse Hoes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar ’t Losse Hoes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ’t Losse Hoes

Bezoekers bekeken ook