ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Zwartepad 14 in Holten.

Meer informatie over ALDI in Holten

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, en dat ook nog eens stukken goedkoper. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streven zij altijd naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Zowel producten van eigen huismerken als A-merken zijn te vinden in de winkels. De huismerkproducten zijn een goedkoper alternatief voor de A-merken, maar voldoen wel aan de hoge kwaliteit die je van ALDI gewend bent. Daarnaast kan je ook altijd bij ALDI terecht voor bekende merknamen. ALDI heeft ook oog voor duurzaamheid en strijdt tegen voedselverspilling. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, beperken ze de hoeveelheid verspild voedsel. Kortom, boodschappen doen bij ALDI is niet alleen goedkoper, maar ook verantwoord en van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook