Auto Ben

Auto Ben is een Autodealer gelegen aan Constructieweg 17 in Holten.

Meer informatie over Auto Ben in Holten

Welkom bij ##, een dynamisch bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring. Bij ons kunt u terecht voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. In onze showroom vindt u een ruim assortiment betrouwbare occasions van diverse merken. Neem gerust de tijd om onder het genot van een kopje koffie ons aanbod te bekijken. Als u langs wilt komen, raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken, aangezien wij niet altijd aanwezig zijn. U kunt ook contact met ons opnemen via mail of WhatsApp. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, op afspraak.© 2023 - VWE B.V.

Wil je weten wat Auto Ben verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Ben of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Ben? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Ben het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Auto Ben reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Ben

Bezoekers bekeken ook