Bodywearshop

Bodywearshop is een Kledingwinkel gelegen aan Schuppertsweg 1 in Holten.

Meer informatie over Bodywearshop in Holten

In de winkelwagen zijn nog geen producten geplaatst. Als je een bestelling wilt plaatsen, kan dat. Bij bestellingen vanaf € 70 zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland. Retourkosten zijn voor eigen rekening, maar je krijgt je geld terug voor goed geretourneerde en ongebruikte artikelen. Voor vragen en bestellingen kun je mailen naar info@bodywearshop.nl of bellen naar +31 650977017 (Wim van Coeverden). Voor vragen over de producten kun je het beste contact opnemen met Wim van Coeverden. Voor vragen over de webshop of mogelijke storingen kun je ook mailen naar wim@wico-textiel.nl. Als je andere vragen of opmerkingen hebt, kun je dit altijd aangeven via de mail of in de chat. De bestelling wordt binnen drie werkdagen verstuurd via Postnl en wordt zo verpakt dat het door de brievenbus past. Als de bestelling groter is, wordt het via een Postnl Pakket bezorgd en word je hierover geïnformeerd. Bedankt voor je bestelling en een fijne dag! Je kunt contact met ons opnemen als je hulp nodig hebt. Meld je ook aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten.

Wil je weten wat Bodywearshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bodywearshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bodywearshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bodywearshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Bodywearshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bodywearshop

Bezoekers bekeken ook