Boerderij de Elshof

Boerderij de Elshof is een Kampeerterrein gelegen aan Geskesdijk 34 in Holten.

Meer informatie over Boerderij de Elshof in Holten

Boerderij 'de Elshof' is een boerencamping gelegen tussen Holten en Rijssen. De camping biedt een prettig onderkomen en ruime mogelijkheden om te genieten van de mooie omgeving. Op de camping zijn goede sanitaire voorzieningen aanwezig, evenals een speel- en zandbak voor kinderen en een prachtig uitzicht op de landerijen van Holten. De camping is gelegen op 4 kilometer van Holten en 5 kilometer van Rijssen, aan de voet van de Holterberg. De camping is open van 1 april tot 31 oktober en biedt ook een rustpunt waar bezoekers welkom zijn voor een kopje koffie of een ijsje.

Wil je weten wat Boerderij de Elshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij de Elshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij de Elshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij de Elshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Boerderij de Elshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij de Elshof

Bezoekers bekeken ook