BoerderijBoekwinkel

BoerderijBoekwinkel is een Internetwinkel gelegen aan Hakkertsweg 27 in Holten.

Meer informatie over BoerderijBoekwinkel in Holten

Op deze website kunt u publicaties bestellen over landelijke bouwkunst en historische boerderijen. Veel van de aangeboden publicaties werden voorheen uitgegeven en verkocht door de Stichting Historisch Boerderij-Onderzoek (SHBO) in Arnhem, maar na de opheffing van deze stichting in 2007 is de verkoop voortgezet onder de naam Boerderijboekwinkel. Op de website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende uitgaven, inclusief titel, auteur, omvang en prijs. De genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW, maar exclusief verzendkosten. U kunt uw bestellingen plaatsen via e-mail naar info@boerderijboekwinkel.nl. De boeken zijn onderverdeeld in verschillende categorieën.

Wil je weten wat BoerderijBoekwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoerderijBoekwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoerderijBoekwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoerderijBoekwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar BoerderijBoekwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoerderijBoekwinkel

Bezoekers bekeken ook