Bos van Daantje Das

Bos van Daantje Das is een Toeristische attractie gelegen aan Holterbergweg 12 in Holten.

Meer informatie over Bos van Daantje Das in Holten

Het Bos van Daantje Das is een educatief speel- en leerbos dat hoort bij Natuurmuseum Holterberg. Kinderen kunnen hier allerlei leuke en spannende natuuropdrachten doen, die per seizoen wisselen en verkrijgbaar zijn in het museum. Voor de allerkleinsten zijn er eenvoudige speelelementen zoals een schommel en een doolhof. Daarnaast kunnen kinderen ook ravotten, hutten bouwen en picknicken in het bos. Het Bos van Daantje Das biedt zo een mooie combinatie van spelen en leren over de natuur. Toegangskaartjes kunnen online worden gereserveerd en gekocht, in combinatie met een museumticket.

Wil je weten wat Bos van Daantje Das verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bos van Daantje Das of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bos van Daantje Das? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bos van Daantje Das het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Bos van Daantje Das reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bos van Daantje Das

Bezoekers bekeken ook