Bouwbedrijf Pinkert B.V.

Bouwbedrijf Pinkert B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Ondernemersweg 5a in Holten.

Meer informatie over Bouwbedrijf Pinkert B.V. in Holten

Bouwbedrijf Pinkert is gespecialiseerd in ambachtelijk en traditioneel bouwen. Ze streven naar vakwerk en oog voor detail, waarbij ze gebruik maken van de nieuwste technieken. Het bedrijf is opgericht door Henk Pinkert in 1995, die al ervaring had in de bouwsector. Het team van Bouwbedrijf Pinkert heeft een passie voor het maken van mooie, degelijke en moderne bouwwerken. Ze beschikken over een eigen werkplaats waar ze onderdelen op maat maken, en bieden ook kleine zaag- en timmerwerkzaamheden aan als extra service.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Pinkert B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Pinkert B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Pinkert B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Pinkert B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Bouwbedrijf Pinkert B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Pinkert B.V.

Bezoekers bekeken ook