BSO Het Vossenhol

BSO Het Vossenhol is een Kinderopvang gelegen aan Schreursweg 3 in Holten.

Meer informatie over BSO Het Vossenhol in Holten

Kdv De Vossebelt en Bso Het Vossenhol zijn kinderopvanglocaties waar kinderen alle ruimte krijgen om te spelen en de wereld om hen heen te ontdekken. De locatie bevindt zich op een melkveebedrijf net buiten de bebouwde kom van Holten, vlak bij de A1, Markelo en Rijssen. Naast een warme, veilige en uitdagende omgeving met professionele medewerkers, bieden ze ook een buitenruimte van ruim 800m² met natuurlijke speelmaterialen. Er is een speciale plek voor de allerkleinsten en een grote struin- en stoeituin voor de BSO. Kinderen mogen ook meehelpen bij de verzorging van de dieren en in de groentetuin werken. Respect, rust en ruimte voor ieder kind staan centraal bij Kdv De Vossebelt.

Wil je weten wat BSO Het Vossenhol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSO Het Vossenhol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSO Het Vossenhol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSO Het Vossenhol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar BSO Het Vossenhol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSO Het Vossenhol

Bezoekers bekeken ook