Cafetaria 't Klavertje

Cafetaria 't Klavertje is een Cafetaria gelegen aan Dorpsstraat 18D in Holten.

Meer informatie over Cafetaria 't Klavertje in Holten

t Klavertje is een restaurant gelegen in het hart van Holten sinds 1982. In april 2020 is de zaak volledig verbouwd en het resultaat is erg goed. Ze zijn geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. Je kunt ook eten afhalen of laten bezorgen binnen een straal van 1,5 km. Het menu bestaat uit frites, snacks, broodjes, burgers en andere gerechten. Daarnaast hebben ze ook cadeaubonnen beschikbaar. Bestellingen kunnen telefonisch of via het online bestelformulier worden geplaatst. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag, met verschillende openingstijden per dag. Daarnaast worden er ook andere activiteiten aangeboden, zoals een bierencafé en escaperoom. Je kunt het restaurant volgen op sociale media en punten sparen bij elke bestelling. Helaas is online bestellen op dit moment niet mogelijk en hiervoor bieden ze hun excuses aan.

Wil je weten wat Cafetaria 't Klavertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria 't Klavertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria 't Klavertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria 't Klavertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Cafetaria 't Klavertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria ’t Klavertje

Bezoekers bekeken ook