Camping De Holterberg

Camping De Holterberg is een Kampeerterrein gelegen aan Reebokkenweg 8 in Holten.

Meer informatie over Camping De Holterberg in Holten

Camping de Holterberg is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. De camping is gelegen tegen de zuidhelling van de Holterberg en biedt vele mogelijkheden voor wandelaars, fietsers en ATB-ers. Voor gezinnen met kinderen is er genoeg te beleven, zoals een overdekte speeltuin, een beachpannaveld en een verwarmd buitenzwembad. Daarnaast is er ook een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Op de camping zijn kampeerplaatsen en accommodaties beschikbaar. Er is ook een receptie aanwezig waar je terecht kunt met vragen. De camping ligt in Holten en vanaf daar kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken door het mooie landschap. Er zijn ook veel uitjes te ontdekken in de omgeving.

Wil je weten wat Camping De Holterberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping De Holterberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping De Holterberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping De Holterberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Camping De Holterberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping De Holterberg

Bezoekers bekeken ook