DA Drogisterij & Parfumerie Wedda

DA Drogisterij & Parfumerie Wedda is een Drogisterij gelegen aan Dorpsstraat 10 in Holten.

Meer informatie over DA Drogisterij & Parfumerie Wedda in Holten

Bij DA Drogisterij & Parfumerie Wedda kun je je bestelling afhalen in een van hun 300+ winkels of gratis verzending krijgen bij besteding vanaf €35. Ze hebben een gemiddelde beoordeling van 8.6 uit 2.806 reviews. De winkel is gevestigd in Holten en heeft ruime openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Bij DA Drogisterij Wedda nemen ze de tijd voor professioneel advies en bieden ze een uitgebreid assortiment aan. De winkel bestaat al sinds 1936 en wordt nu gerund door de derde generatie Wedda. Ze hebben naast reguliere drogisterijartikelen ook speciale producten zoals theeën, reformartikelen en horloges. Het personeel is professioneel opgeleid en biedt deskundig advies op maat. Klanten waarderen het persoonlijke contact en de service van de winkel. Ze bieden ook bijzondere services aan, zoals gratis parkeren, een fotoservice en een stomerij. Je kunt DA Wedda volgen op Facebook en contact met hen opnemen via telefoon of e-mail. Ze bieden ook aanvullende diensten aan, zoals een nagelsalon, voedingscoach en schoonheidssalon. De webshop van DA Wedda verkoopt ook medicijnen en is aangesloten bij het Keurmerk Zelfzorg Online.

Wil je weten wat DA Drogisterij & Parfumerie Wedda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DA Drogisterij & Parfumerie Wedda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DA Drogisterij & Parfumerie Wedda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DA Drogisterij & Parfumerie Wedda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar DA Drogisterij & Parfumerie Wedda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DA Drogisterij & Parfumerie Wedda

Bezoekers bekeken ook