de Geitenmeijer

de Geitenmeijer is een Groepsaccommodatie gelegen aan Helhuizerweg 22 in Holten.

Meer informatie over de Geitenmeijer in Holten

Op de boerderij De Geitenmeijer is momenteel geen actie, maar ze heten gasten welkom op hun nieuwe sport- en spelbos op een kilometer afstand. Je kunt op de hoogte blijven van het laatste nieuws en arrangementen door ze te volgen op Facebook. Er zijn recensies te lezen van gasten die hebben verbleven op de boerderij en welke activiteiten zij hebben ondernomen. Daarnaast is er een virtuele tour beschikbaar waar je alvast kunt genieten van het weidse uitzicht. Ook kleinere groepen zijn welkom in het gastenverblijf van De Geitenmeijer. Er zijn verschillende prijzen beschikbaar, afhankelijk van het aantal personen. Er zijn ook foto's beschikbaar om een indruk te krijgen van de boerderij en er zijn recente berichten te lezen. Voor contactinformatie kun je terecht op de website.

Wil je weten wat de Geitenmeijer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Geitenmeijer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Geitenmeijer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Geitenmeijer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar de Geitenmeijer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. de Geitenmeijer

Bezoekers bekeken ook