De Pannekoekenbakker Holten

De Pannekoekenbakker Holten is een Crêperie gelegen aan Smidsbelt 7 in Holten.

Meer informatie over De Pannekoekenbakker Holten in Holten

De Pannekoekenbakker is een restaurant waar persoonlijke gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze willen dat gasten zich thuis voelen bij één van hun vestigingen. Daarnaast hebben ze een Kidsclub waar kinderen zich gratis voor kunnen inschrijven. Ze krijgen een eigen pasje met hun naam en kunnen profiteren van verschillende voordelen. De Pannekoekenbakker heeft ook verschillende acties, zoals het bestellen van cadeaubonnen, meedoen aan een kleurwedstrijd om kans te maken op een vakantie, en sparen voor leuke Pannekoekenbakker artikelen. Ze hebben meerdere vestigingen en je kunt je inschrijven op hun nieuwsbrief of hen volgen op social media voor de laatste nieuwtjes en acties.

Wil je weten wat De Pannekoekenbakker Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pannekoekenbakker Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pannekoekenbakker Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pannekoekenbakker Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar De Pannekoekenbakker Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pannekoekenbakker Holten

Bezoekers bekeken ook