De Swarte Ruijter

De Swarte Ruijter is een Hotel gelegen aan Holterbergweg 7 in Holten.

Meer informatie over De Swarte Ruijter in Holten

Op de Sallandse Heuvelrug bevindt zich het restaurant/hotel De Swarte Ruijter, een prachtige rietgedekte villa uit de jaren '30. Het restaurant is bekroond met een Michelin-ster en biedt een sfeervolle ambiance en attente bediening. De keuken, onder leiding van chef-kok Erik de Mönnink, staat bekend om pure smaken, verrassende combinaties en ambachtelijk bereid eten met verse ingrediënten uit de omgeving. De zwarte brigade zorgt voor een feestelijke ervaring met passende wijnadviezen. Voor wie wil overnachten, biedt het hotel tien sfeervolle kamers met optimale rust en comfort. Wakker worden met het geluid van zingende vogels en genieten van een heerlijk ontbijt maakt het verblijf compleet. De natuur speelt een centrale rol bij De Swarte Ruijter, wat de creativiteit van chef-kok Erik de Mönnink stimuleert. Lokale producten zoals paddenstoelen, nagelhout en ree spelen de hoofdrol in zijn eigenzinnige keuken.

Wil je weten wat De Swarte Ruijter verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Swarte Ruijter of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Swarte Ruijter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Swarte Ruijter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar De Swarte Ruijter reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Swarte Ruijter

Bezoekers bekeken ook