De Zuurberg Camping Kampeerboerderij

De Zuurberg Camping Kampeerboerderij is een Groepsaccommodatie gelegen aan Evertjesweg 3 in Holten.

Meer informatie over De Zuurberg Camping Kampeerboerderij in Holten

Camping en kampeerboerderij "De Zuurberg" is een gezellig familiebedrijf met een kleine camping en een kampeerboerderij voor maximaal 50 personen. De camping heeft beperkte plaatsen voor caravans of tenten en er is een toiletgebouw aanwezig. Daarnaast zijn er 25 stacaravans met vaste jaarplaatsen. De kampeerboerderij is een groepsaccommodatie met slaapzalen, een recreatieruimte en een speelveld buiten, ideaal voor scholen en (voetbal)clubs. De Zuurberg ligt tussen Holten en Markelo, omringd door prachtige natuurgebieden, wat het perfect maakt voor allerlei activiteiten zoals dropping's, nordic walking en bosspellen. Fiets- en wandelliefhebbers kunnen genieten van de Salandse Heuvelrug met tal van routes. De camping en kampeerboerderij bevinden zich ook aan het Pieterpad. Scholen vinden De Zuurberg ideaal vanwege het grote speelveld en fietsers kunnen hier genieten van de mooiste fietsroutes in de buurt van Holten.

Wil je weten wat De Zuurberg Camping Kampeerboerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zuurberg Camping Kampeerboerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zuurberg Camping Kampeerboerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zuurberg Camping Kampeerboerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar De Zuurberg Camping Kampeerboerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zuurberg Camping Kampeerboerderij

Bezoekers bekeken ook