Decorette Woonatelier Holten

Decorette Woonatelier Holten is een Woonwinkel gelegen aan Aaltinksweg 16 in Holten.

Meer informatie over Decorette Woonatelier Holten in Holten

Decorette Holten is een woonwinkel die samenwerkt met Hubo Holten om het beste van wonen en bouwen onder één dak aan te bieden. De woonwinkel heeft maar liefst 200 m2 aan wooninspiratie te bieden. Het assortiment bestaat uit vloerkleden op maat, behang, vloeren, raamdecoratie, verf, horren en woonaccessoires. Daarnaast biedt Decorette Holten ook diverse diensten aan, zoals (3D) interieuradvies, gratis inmeten, traprenovatie, montage en workshops. De woonwinkel bevindt zich op het bedrijventerrein De Haar in Holten, Overijssel, en is goed bereikbaar via de A1 en verschillende wegen. Parkeren is gratis en het openbaar vervoer is ook een goede optie. Decorette Holten is een ideale plek voor een complete wooninrichting en biedt daarnaast een uitstapje naar de Holterberg, onderdeel van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug.

Wil je weten wat Decorette Woonatelier Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Decorette Woonatelier Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Decorette Woonatelier Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Decorette Woonatelier Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Decorette Woonatelier Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Decorette Woonatelier Holten

Bezoekers bekeken ook