Deja-Vu Holten

Deja-Vu Holten is een Restaurant gelegen aan Deventerweg 87 in Holten.

Meer informatie over Deja-Vu Holten in Holten

Bij Deja-Vu Holten kun je onbeperkt genieten van unieke gerechten met Aziatische en Europese invloeden. Het restaurant heeft een sfeervolle locatie aan de Deventerweg 87 in Holten. Je kunt hier binnenstappen in een modern en gezellig interieur en onbeperkt genieten van culinaire hoogstandjes uit de creatieve keuken. Deja-Vu Holten biedt een gefuseerde keuken met gerechten als sushi, Peking eend en traditionele Kantonese en Szechuan gerechten gecombineerd met Europese smaken. Je kunt hier onbeperkt genieten zonder tijdsdruk. Het restaurant staat bekend om zijn verrassende combinatie van gerechten en biedt een gezellige en ongedwongen sfeer. Daarnaast heeft Deja-Vu ook vestigingen in Veldhoven en Nuenen.

Wil je weten wat Deja-Vu Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deja-Vu Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deja-Vu Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deja-Vu Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Deja-Vu Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deja-Vu Holten

Bezoekers bekeken ook