Dikkertje Dap Kids

Dikkertje Dap Kids is een Kinderopvang gelegen aan Nagelhoutstraat 10 in Holten.

Meer informatie over Dikkertje Dap Kids in Holten

Welkom op de website van Dikkertjedap Kids, de gezelligste gastouderopvang in Holten en omgeving! Margriet Maassen, de gastouder, heeft veertien jaar ervaring in de opvang en werkt sinds 2006 als zelfstandige. Ze is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en werkt met kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Margriet is aangesloten bij Gastouderbureau de Bengel in Markelo en ViaVie welzijn in Holten. Ze biedt voorschoolse, tussenschoolse en buitenschoolse opvang en organiseert leuke activiteiten zoals een bezoek aan de kinderboerderij of een indoor speeltuin. Daarnaast is ze Calibris gecertificeerd en erkend stagebedrijf. Margriet maakt gebruik van Facebook om ouders op de hoogte te houden van de activiteiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoon, e-mail of een bezoek brengen aan haar Facebookpagina.

Wil je weten wat Dikkertje Dap Kids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dikkertje Dap Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dikkertje Dap Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dikkertje Dap Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Dikkertje Dap Kids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dikkertje Dap Kids

Bezoekers bekeken ook