ETB Van Bruggen

ETB Van Bruggen is een Elektronicawinkel gelegen aan Kerkstraat 10 in Holten.

Meer informatie over ETB Van Bruggen in Holten

ETB van Bruggen is een bekende elektronica en witgoed specialist in Holten. Ze bieden een breed assortiment aan producten, zoals wasmachines, drogers, koelkasten, televisies, laptops en tablets. Ze zijn vooral populair in de regio Rijssen-Holten, Lochem, Hof van Twente, Nijverdal, Markelo, Bathmen en Hellendoorn. Naast het verkopen van producten, bieden ze ook service en reparaties aan. ETB van Bruggen staat bekend om hun uitstekende klantenservice en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen wanneer dat nodig is. Ze hebben een aantal populaire producten op voorraad, waaronder verschillende modellen van Salora, Miele, AEG, Beko en Siemens. Kortom, ETB van Bruggen is de ideale plek om uw elektronica en witgoed te kopen en voor al uw service en reparatievragen.

Wil je weten wat ETB Van Bruggen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ETB Van Bruggen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ETB Van Bruggen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ETB Van Bruggen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar ETB Van Bruggen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ETB Van Bruggen

Bezoekers bekeken ook