Eten bij Huzen

Eten bij Huzen is een Eetcafé gelegen aan Handelsweg 2 in Holten.

Meer informatie over Eten bij Huzen in Holten

Op het industrieterrein van Holten is Eten bij Huzen gevestigd, een eigentijdse en knusse eetlocatie. Ze bieden vers belegde broodjes, huisgemaakte lunchgerechten en speciale burgers aan. Voor bedrijven verzorgen en bezorgen ze complete lunches en warme maaltijden voor vergaderingen. Je kunt kiezen uit verschillende verse broodjes, bereid met vers brood, eieren en vlees uit de regio. Daarnaast serveren ze ook lunchgerechten zoals tosti's, uitsmijters, soep en maaltijdsalades. Als je een cateraar zoekt voor je zakelijke lunch of lekkere hapjes wilt tijdens een evenement, kun je contact opnemen met Eten bij Huzen om de mogelijkheden te bespreken. Ze bezorgen lunches, maaltijden en hapjesschalen bij bedrijven.

Wil je weten wat Eten bij Huzen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eten bij Huzen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eten bij Huzen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eten bij Huzen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Eten bij Huzen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eten bij Huzen

Bezoekers bekeken ook