Feel Well by Hetty

Feel Well by Hetty is een Lingeriewinkel gelegen aan Dorpsstraat 2 in Holten.

Meer informatie over Feel Well by Hetty in Holten

Feel Well by Hetty is een speciaalzaak voor lingerie en ondermode. Hetty en Sabine werken samen om ervoor te zorgen dat elke vrouw de perfecte match vindt. Goede, passende lingerie is belangrijk omdat het je een goed gevoel en zelfvertrouwen geeft. Het dragen van een goed passende BH zorgt voor een beter silhouet en kan rugklachten verminderen. Feel Well by Hetty biedt vakkennis, aandacht en passie om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden de winkel verlaat. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur, op zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur en op maandag en zondag is de winkel gesloten. Voor contact kunt u bellen naar 0548 - 547979 of een e-mail sturen naar feelwellbyhetty@gmail.com.

Wil je weten wat Feel Well by Hetty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Feel Well by Hetty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Feel Well by Hetty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Feel Well by Hetty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Feel Well by Hetty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Feel Well by Hetty

Bezoekers bekeken ook