Frejo Machinefabriek

Frejo Machinefabriek is een Metaalbewerking gelegen aan Ondernemersweg 13 in Holten.

Meer informatie over Frejo Machinefabriek in Holten

Frejo Machinefabriek BV is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van verschillende onderdelen. Dankzij hun vakmanschap en geavanceerde machines kunnen ze aan de wensen van hun klanten voldoen. Ze hechten veel waarde aan detail, kwaliteit en precisie, of het nu gaat om individuele stukken of seriële productie. Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Freddy Haan. Ze luisteren graag naar jouw wensen en streven altijd naar de juiste oplossing.

Wil je weten wat Frejo Machinefabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frejo Machinefabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frejo Machinefabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frejo Machinefabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Frejo Machinefabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frejo Machinefabriek

Bezoekers bekeken ook