FysioFeike

FysioFeike is een Fysiotherapeut gelegen aan Kerkplein 8 in Holten.

Meer informatie over FysioFeike in Holten

Heb je last van rugpijn, nekpijn of schouderpijn? Dan ben je bij FysioFeike aan het juiste adres. Feike is gespecialiseerd in Manuele therapie en richt zich op het beter laten bewegen van de gewrichten. Je krijgt oefeningen en bewegingsadviezen mee, waardoor je klachten duurzaam afnemen. Manuele therapie wordt toegepast bij klachten van de nek, bovenrug, lage rug, schouder, heup, enkel en voet. Samen met Feike ga je op zoek naar de oorzaak van je klachten en werken jullie gericht aan een oplossing. Een afspraak maken bij FysioFeike kan snel en zonder verwijzing van je huisarts. Neem contact op via telefoon of e-mail, of maak gemakkelijk online een afspraak.

Wil je weten wat FysioFeike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioFeike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioFeike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioFeike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar FysioFeike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioFeike

Bezoekers bekeken ook