FysioPro - Fysiotherapie Holten

FysioPro - Fysiotherapie Holten is een Fysiotherapeut gelegen aan Schoolstraat 27 in Holten.

Meer informatie over FysioPro - Fysiotherapie Holten in Holten

FysioPro is een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Holten, Bathmen en Nieuw Heeten. De praktijk biedt persoonlijke resultaatgerichte fysiotherapie met diverse specialismen en aandachtsgebieden, zoals manuele therapie, oncologie fysiotherapie, sportrevalidatie en handtherapie. FysioPro is lid van Fysio10, een samenwerkingsverband van tien grote fysiotherapiepraktijken in de regio Salland. Door de diverse specialisaties kunnen zij een behandeling op maat aanbieden voor patiënten uit Holten en omliggende plaatsen. FysioPro heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor 2023. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld worden tijdens kantooruren of kan het afspraakformulier ingevuld worden. Daarnaast heeft FysioPro een Facebookpagina waar zij informatie delen over onder andere oncologische fysiotherapie en het controleren van borsten. In september heeft een van de fysiotherapeuten een cursus gevolgd over het fasciale systeem van borstkankerpatiënten. FysioPro werkt samen met verschillende partners.

Wil je weten wat FysioPro - Fysiotherapie Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van FysioPro - Fysiotherapie Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij FysioPro - Fysiotherapie Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FysioPro - Fysiotherapie Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar FysioPro - Fysiotherapie Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. FysioPro – Fysiotherapie Holten

Bezoekers bekeken ook