Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt

Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt is een Fysiotherapeut gelegen aan Dorpsstraat 39 in Holten.

Meer informatie over Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt in Holten

Samenvatting: Palliatieve zorg is zeker iets voor de fysiotherapeut en kan worden verleend aan mensen met een levensbedreigende aandoening. Paula is twee weken geleden gestart met de opleiding Master Manuele Therapie. Kinderen kunnen belemmerd worden in hun ontwikkeling en hebben soms meer oefening nodig, zoals het leren schrijven. Bij Fysiotherapie Trifitt staat persoonlijke aandacht en samenwerking centraal.

Wil je weten wat Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie en Kinderfysiotherapie TriFitt

Bezoekers bekeken ook