Glamping Holten, luxe safaritenten

Glamping Holten, luxe safaritenten is een Hotel gelegen aan Reebokkenweg 8 in Holten.

Meer informatie over Glamping Holten, luxe safaritenten in Holten

Glamping Holten in Overijssel biedt luxe en sfeervolle Safaritenten aan op camping De Holterberg. Glamping staat voor glamorous camping en combineert het comfort van een hotel met de natuurlijke omgeving en vrijheid van de camping. Bij Glamping Holten kun je kamperen in stijl en genieten van alle moderne gemakken. De Safaritenten zijn volledig verzorgd en voorzien van een eigen keuken en een royaal vlonderterras. Op de camping zijn verschillende faciliteiten en in de omgeving is er veel te doen voor zowel jong als oud. Kies voor Glamping Holten en beleef een avontuurlijke kampeervakantie in een compleet ingerichte Safaritent!

Wil je weten wat Glamping Holten, luxe safaritenten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Glamping Holten, luxe safaritenten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Glamping Holten, luxe safaritenten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glamping Holten, luxe safaritenten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Glamping Holten, luxe safaritenten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Glamping Holten, luxe safaritenten

Bezoekers bekeken ook