Govit

Govit is een Personal trainer gelegen aan Keizersweg 22 in Holten.

Meer informatie over Govit in Holten

Tijdens een intakegesprek bij GOVIT bekijk je de trainingsruimte en bespreek je de werkwijze. Samen wordt er bepaald of er een klik is tussen jou en de trainer. In de eerste periode wordt er gewerkt aan de basisbewegingen en leer je de trainingen kennen, terwijl je belastbaarheid wordt verhoogd. Als het trainen goed gaat, richt je je op het aanpassen van je leefstijl op een manier die bij jou past. Je begint de eerste successen te ervaren en krijgt steeds meer inzicht in voeding en training. Je lichaam verandert en je geniet van het proces van leefstijlverandering. Op het juiste moment ga je zelfstandig verder. GOVIT biedt verschillende programma's aan, zoals Trimvit voor vrouwen van middelbare leeftijd, personal training, Run Bootcamp met Ivan en WOD (Workout Of the Day). Klanten zijn tevreden en worden aangemoedigd om de eerste stap te zetten door te bellen of te e-mailen naar GOVIT.

Wil je weten wat Govit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Govit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Govit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Govit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Govit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Govit

Bezoekers bekeken ook