Grand Café De Biester

Grand Café De Biester is een Café gelegen aan Stationsstraat 10 in Holten.

Meer informatie over Grand Café De Biester in Holten

Bij Grand Café De Biester in Holten, gelegen aan de voet van de Holterberg naast het NS-station, kunt u al ruim 100 jaar genieten van een sfeervol en gezellig Grand Café Restaurant met terras en karakteristieke veranda. Hier kunt u zich laten verrassen door de eerlijke Nederlandse keuken en genieten van ambachtelijk Italiaans schepijs. Het menu biedt onder andere daghappen, waarvan de prijs aantrekkelijk is, en diverse gerechten zoals spareribs, kip pesto omwikkeld met spek en varkensribeye met champignonroomsaus. Ook zijn er verschillende tussendoortjes, soepen, tosti's, broodjes, uitsmijters, voorgerechten, vegetarische gerechten, kindergerechten, hoofdgerechten met vlees of vis, plategerechten, nagerechten en ijsdesserts. Daarnaast worden er warme en koude dranken geserveerd, waaronder diverse frisdranken, wijnen en bieren. Het restaurant heeft een rustgevend karakter en serveert dagelijks de daghap. Daarnaast staat de ijssalon bekend om het ambachtelijk bereide ijs met meer dan 35 smaken. De bediening is vriendelijk en er heerst een gemoedelijke sfeer. Het café is geopend van dinsdag tot en met zondag, en op maandag gesloten.

Wil je weten wat Grand Café De Biester verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café De Biester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café De Biester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café De Biester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Grand Café De Biester reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café De Biester

Bezoekers bekeken ook