Handig & Goedkoop

Handig & Goedkoop is een Winkel gelegen aan Aaltinksweg 16 in Holten.

Meer informatie over Handig & Goedkoop in Holten

Handig & Goedkoop biedt een breed scala aan producten aan, waaronder ducktape, batterijen, lakrollers en snoeischaren. Bestellingen worden doorgaans dezelfde dag verzonden als ze op een werkdag voor 12 uur zijn geplaatst. Bij bestellingen vanaf € 50,00 is de verzending gratis. Vanwege drukte bij de bezorgdiensten kan de bezorging echter langer duren dan normaal. Handig & Goedkoop heeft ook een aantal aanbiedingen, waaronder ducktape, lakrollers en verfsets. Daarnaast zijn er nieuwe producten, zoals snoeischaren en een slang ophang systeem. Klantenservice is beschikbaar via telefoon en e-mail en de openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Handig & Goedkoop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handig & Goedkoop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handig & Goedkoop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handig & Goedkoop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Handig & Goedkoop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handig & Goedkoop

Bezoekers bekeken ook