Handwerkwinkel Holten

Handwerkwinkel Holten is een Handwerkwinkel gelegen aan Burgemeester van der Borchstraat 47 in Holten.

Meer informatie over Handwerkwinkel Holten in Holten

In de Handwerkwebshop van HandwerkwinkelHolten kunt u terecht voor breigaren, haakgaren, borduurgaren, quiltstof en benodigdheden. De eigenaren van de winkel, Tonnie en Gerard van Bussel, zijn ook actief als zelfstandig JEMAKO partners. Naast de webshop kunt u ook een bezoek brengen aan de fysieke winkel in Holten. Het assortiment van de winkel is zeer divers en bevat onder andere handwerk- en kleinvakartikelen, hobbyartikelen, naaibenodigdheden en boeken. Daarnaast verkopen ze ook producten voor woninginrichting en meubelstoffering. De webshop biedt een virtuele tour aan om alvast een kijkje te nemen in de winkel. HandwerkwinkelHolten is een begrip in Overijssel en levert producten aan klanten in heel Nederland en België. De contactgegevens van de winkel zijn te vinden op de website en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Handwerkwinkel Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handwerkwinkel Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handwerkwinkel Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handwerkwinkel Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Handwerkwinkel Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handwerkwinkel Holten

Bezoekers bekeken ook