Health en Beauty Kirsten

Health en Beauty Kirsten is een Schoonheidssalon gelegen aan Dorpsstraat 10 in Holten.

Meer informatie over Health en Beauty Kirsten in Holten

Bij Health en Beauty Kirsten kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, sportmassages en coaching naar een Healthy Active Lifestyle. Kirsten streeft ernaar om deskundige behandelingen aan te bieden die zijn afgestemd op jouw huid en wensen. Ze heeft meer dan 12 jaar ervaring als schoonheidsspecialist en heeft verschillende stages gevolgd, zowel in Nederland als in het buitenland. Naast haar opleiding als schoonheidsspecialist heeft ze ook gestudeerd voor Voeding en Diëtetiek, waarbij ze een semester in Amerika heeft gestudeerd. Na haar opleiding is ze FITcoach geworden bij het Dutchpowerteam om mensen te helpen met een gezond eetpatroon en leefstijl. Daarnaast heeft ze ook een opleiding gevolgd tot sportmasseur, waardoor ze ook klachten kan verhelpen door middel van massages en tapen. De salon heeft nu ook een derde vestiging en je kunt een afspraak maken via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Let op dat je de juiste locatie kiest. Sinds 25 mei 2018 voldoet Health en Beauty Kirsten aan de nieuwe privacywetgeving (AVG) en de privacyverklaring kan worden ingezien in de praktijk of opgevraagd worden bij Kirsten.

Wil je weten wat Health en Beauty Kirsten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Health en Beauty Kirsten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Health en Beauty Kirsten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Health en Beauty Kirsten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Health en Beauty Kirsten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Health en Beauty Kirsten

Bezoekers bekeken ook