Hebje PC

Hebje PC is een Computerreparatie gelegen aan De Wheeme 12 in Holten.

Meer informatie over Hebje PC in Holten

Hebje PC is een jong ICT bedrijf uit Holten dat gespecialiseerd is in het inrichten en onderhouden van computersystemen voor zowel MKB- als particuliere klanten. Ze bieden snelle service, goede bereikbaarheid, een persoonlijke aanpak en budgetbewaking. Het bedrijf verzorgt de installatie van computersystemen en netwerken, zodat klanten direct aan de slag kunnen. Ook bieden ze reparaties aan, zowel op kantoor als op locatie. Daarnaast bieden ze periodiek onderhoud aan om ervoor te zorgen dat systemen goed en veilig blijven functioneren. Ook kunnen ze advies geven en laptops en pc's verkopen. Het bedrijf is opgericht door Herbert Teeselink, die veel ervaring heeft binnen de particuliere en MKB sector. Hebje PC is gevestigd in Holten en bedient de regio Holten, Rijssen, Dijkerhoek, Markelo, Stokkum, Loo-Bathmen, Bathmen, Laren en Lochem. Ze bieden ook ondersteuning op afstand via een remote support tool.

Wil je weten wat Hebje PC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hebje PC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hebje PC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hebje PC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Hebje PC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hebje PC

Bezoekers bekeken ook