Heijcom

Heijcom is een Loodgieter gelegen aan Vletgaarsmaten, Ondernemersweg 1 in Holten.

Meer informatie over Heijcom in Holten

Totaalinstallateur Heijcom is al meer dan 40 jaar een specialist op het gebied van installaties. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder centrale verwarming, sanitaire installaties, gas- en waterinstallaties, elektrotechnische installaties, zinkwerk, vuil- en hemelwaterafvoer, luchtbehandeling, duurzame installaties, data- en telecomoplossingen, brandmeldinstallaties en zonne-energie. Daarnaast hebben ze verschillende vacatures beschikbaar, waaronder installatiemonteur, allround servicemonteur, elektromonteur en stagiaire. Ze zijn op zoek naar technisch personeel dat klantgericht is en graag in oplossingen denkt. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail voor een persoonlijke kennismaking. De contactgegevens van Heijcom zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Heijcom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heijcom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heijcom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heijcom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Heijcom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heijcom

Bezoekers bekeken ook