HEMA Holten

HEMA Holten is een Warenhuis gelegen aan Zwartepad 16 in Holten.

Meer informatie over HEMA Holten in Holten

Bij HEMA Holten kun je terecht voor kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Bij thuisbezorging geldt een levertijd van 1-2 werkdagen, terwijl je bij ophalen in de winkel je bestelling binnen 1-3 werkdagen kunt ophalen. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, is het niet meer mogelijk om het thuis te laten bezorgen. Je kunt artikelen binnen 30 dagen retourneren of ruilen, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en op maat gemaakte producten, kunnen niet worden geretourneerd. Je kunt de voorraad van een artikel in de winkel online bekijken voordat je naar de winkel gaat. HEMA Holten houdt ook van duurzaamheid en biedt de mogelijkheid om oude apparaten gratis in te leveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Er zijn ook andere HEMA-locaties in de buurt, zoals HEMA Deventer-Colmschate, HEMA Raalte en HEMA Almelo.

Wil je weten wat HEMA Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar HEMA Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Holten

Bezoekers bekeken ook