Hemink Groep B.V.

Hemink Groep B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Handelsweg 22 in Holten.

Meer informatie over Hemink Groep B.V. in Holten

In deze tekst wordt beschreven dat Hemink Groep zich richt op vastgoedbeheer, waarbij samenwerking met partners centraal staat. Ze streven naar voorspelbaar en duurzaam vastgoedonderhoud. Het belangrijkste doel is om bewoners zorgeloos te laten wonen en hen te voorzien van een prachtig eindresultaat, met minimale overlast en heldere communicatie. Hemink werkt samen met vaste professionele partners om een duurzaam resultaat te garanderen. Ze zijn resultaatgericht en kijken samen met alle stakeholders verder dan alleen het project zelf, om voortdurend te kunnen optimaliseren. Daarnaast noemen ze zichzelf ook specialist op het gebied van brandwerende, milieutechnische, bouwfysische oplossingen, EPA-W en asbestsanering.

Wil je weten wat Hemink Groep B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hemink Groep B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hemink Groep B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hemink Groep B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Hemink Groep B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hemink Groep B.V.

Bezoekers bekeken ook