Holten Canadian Cemetery Information Center

Holten Canadian Cemetery Information Center is een Museum gelegen aan in Holten.

Meer informatie over Holten Canadian Cemetery Information Center in Holten

Op de Canadese Begraafplaats Holten liggen 1394 graven met indrukwekkende verhalen. In het Informatiecentrum Canadese Begraafplaats worden deze verhalen levend gehouden met persoonlijke verhalen, anekdotes en foto's. Het ereveld is ontstaan om te herdenken hoe Noordoost-Nederland werd bevrijd en om meer te weten te komen over de gesneuvelde militairen. Het centrum zoekt nieuwe vrijwilligers, ongeacht leeftijd, en alle hulp is welkom. De openingstijden zijn afhankelijk van het seizoen en er is uitbreiding en vernieuwing van het centrum mogelijk gemaakt door verschillende instanties.

Wil je weten wat Holten Canadian Cemetery Information Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Holten Canadian Cemetery Information Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Holten Canadian Cemetery Information Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Holten Canadian Cemetery Information Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Holten Canadian Cemetery Information Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Holten Canadian Cemetery Information Center

Bezoekers bekeken ook