Hubo bouwmarkt Holten

Hubo bouwmarkt Holten is een Bouwmarkt gelegen aan Aaltinksweg 16 in Holten.

Meer informatie over Hubo bouwmarkt Holten in Holten

Hubo Holten biedt verschillende services aan, zoals het bestellen van klusproducten online en het ophalen van bestellingen binnen 4 uur. Ze hebben ook een breed assortiment aan producten, waaronder trappen, behang, binnendeuren en maatwerk kasten. Daarnaast geven ze advies over klussen, zoals het plaatsen van rookmelders, het vervangen van sloten en het aanleggen van drainage. Hubo Holten heeft ook een eigen montagedienst en biedt service in de winkel, zoals het op maat zagen van hout en het mengen van verf. In de bouwmarkt is er ook een Decorette winkel waar je wooninspiratie kunt opdoen en alles kunt vinden voor het inrichten van je woning. Ze hebben ook een digitale nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

Wil je weten wat Hubo bouwmarkt Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hubo bouwmarkt Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hubo bouwmarkt Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hubo bouwmarkt Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Hubo bouwmarkt Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hubo bouwmarkt Holten

Bezoekers bekeken ook