Jeu de Boulesclub Butenboel

Jeu de Boulesclub Butenboel is een Sportcomplex gelegen aan Larenseweg 87b in Holten.

Meer informatie over Jeu de Boulesclub Butenboel in Holten

Bij de Jeu-de-boulevereniging 'Butenboel' in Holten zijn alle mensen welkom. Je kunt tijdens de openingstijden langskomen om te ontdekken dat de sport ontspannend en gezellig is, maar ook meer kan zijn dan gewoon een balletje gooien. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@butenboel.nl. De locatie van de vereniging is sportpark het Vletgoor, maar om ons te vinden moet je naar het terrein waar ook de touwtrekkersvereniging OKIA en de Holtense hondenclub zitten. Als je vanuit Holten komt, is dit direct na de visvijver, na 100 meter rechtsaf. Kom eens langs en tot ziens bij 'Butenboel'!

Wil je weten wat Jeu de Boulesclub Butenboel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeu de Boulesclub Butenboel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeu de Boulesclub Butenboel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeu de Boulesclub Butenboel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Jeu de Boulesclub Butenboel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeu de Boulesclub Butenboel

Bezoekers bekeken ook