Keurslagerij G. Brands

Keurslagerij G. Brands is een Slagerij gelegen aan Kerkstraat 1 in Holten.

Meer informatie over Keurslagerij G. Brands in Holten

Keurslagerij Geert Brands is een ambachtelijke slagerij met een eigen worstmakerij en zouterij. Het rundvlees is van topkwaliteit en afkomstig van dikbilrunderen uit de regio. Ze verzorgen zelf de inkoop van het rundvlees en kennen hun vlees dus van begin tot eind. Naast vleesproducten bieden ze ook maaltijden uit eigen keuken en maaltijdenlevering aan. Ze bedenken graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Daarnaast hebben ze ook een cadeaukaart die je kunt kopen en verzilveren bij elke Keurslager in Nederland.

Wil je weten wat Keurslagerij G. Brands verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij G. Brands of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij G. Brands? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij G. Brands het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Keurslagerij G. Brands reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij G. Brands

Bezoekers bekeken ook