Kinderopvang Dijkerhoek

Kinderopvang Dijkerhoek is een Kinderopvang gelegen aan Maatmansweg 1 in Holten.

Meer informatie over Kinderopvang Dijkerhoek in Holten

Bij Kinderopvang Dijkerhoek vinden ze het belangrijk dat je kind zich veilig, vertrouwd en gezellig voelt. Ze hebben een vast team met deskundige medewerkers en werken met twee groepen: 0-4 jaar en 4-13 jaar. Bij Kinderopvang Dijkerhoek is elk kind uniek en daarom is er ruimte voor zowel actieve als rustige activiteiten. De locatie biedt spel- en speelmateriaal en heeft uitzicht op de molen. Je kunt een keer langskomen om de sfeer te proeven en mooie herinneringen te maken. Voor vragen kun je contact opnemen via het formulier of bellen naar het opgegeven telefoonnummer.

Wil je weten wat Kinderopvang Dijkerhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang Dijkerhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang Dijkerhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang Dijkerhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Kinderopvang Dijkerhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang Dijkerhoek

Bezoekers bekeken ook