Kloas in 't Hof - Holten

Kloas in 't Hof - Holten is een Kaaswinkel gelegen aan Zwartepad 6a in Holten.

Meer informatie over Kloas in 't Hof - Holten in Holten

Sinds 1983 produceert Kloas in 't Hof ambachtelijke zuivelproducten in Bathmen. Ze leveren dagelijks kaas, melk en yoghurt vanuit hun boerderij naar hun winkel op de Brink in Bathmen. De kazen worden gemaakt van rauwe melk, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen, wat zorgt voor een hoge kwaliteit en optimale smaakbeleving. Daarnaast verkopen ze ook lokale producten zoals noten, thee, koffie, meel, mosterd en Deventer Koek. De openingstijden van hun winkels in Bathmen en Holten staan vermeld op hun website.

Wil je weten wat Kloas in 't Hof - Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kloas in 't Hof - Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kloas in 't Hof - Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kloas in 't Hof - Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Kloas in 't Hof - Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kloas in ’t Hof – Holten

Bezoekers bekeken ook