Kringloopwinkel HMV Holten

Kringloopwinkel HMV Holten is een Tweedehandswinkel gelegen aan Jeurlinksweg 7 in Holten.

Meer informatie over Kringloopwinkel HMV Holten in Holten

Bij de kringloopwinkel in Holten worden voornamelijk serviesgoed, boeken, klein elektra en woonaccessoires verkocht. Voor grotere artikelen zoals witgoed en meubels kun je terecht in de loods. Gebruikte goederen kunnen worden gebracht bij de winkel of de loods tijdens openingstijden. In Holten kunnen goederen ook worden opgehaald, inclusief defecte elektronica, witgoed en oud ijzer. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar verkoop@hmv-holten.nl of bellen/whatsappen naar 06 41615483. De contactpersoon van de kringloopwinkel is Annie Kolkman. Het adres van de winkel is Keizersweg 39 in Holten, en het adres van de loods is Jeurlinksweg 7. De openingstijden van de winkel zijn op vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur. De loods is alleen op zaterdag geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt de kringloopwinkel volgen op Instagram en voor informatie kun je terecht op de website. Donaties zijn welkom, en voor contact kun je mailen naar info@hmv-holten.nl.

Wil je weten wat Kringloopwinkel HMV Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel HMV Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel HMV Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel HMV Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Kringloopwinkel HMV Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel HMV Holten

Bezoekers bekeken ook