Maatschap Huisartsen Holten

Maatschap Huisartsen Holten is een Huisarts gelegen aan Keizersweg 32 in Holten.

Meer informatie over Maatschap Huisartsen Holten in Holten

Als je hoestklachten en/of keelpijn hebt, wordt er dringend verzocht om weer een mondkapje op te doen bij binnenkomst. Dit geldt ook voor de medewerkers, die dit doen om elkaar te beschermen. De vaccinatie tegen Corona wordt geregeld via de GGD. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er gekeken worden op de website van GGD Twente/Corona. In het nieuws wordt vermeld dat er op maandag 6 november een griepvaccinatie plaatsvindt door de huisarts. Verder kan tot eind december de coronaprik gehaald worden, waarbij verschillende groepen in aanmerking komen. Mensen van 60 jaar of ouder ontvangen een uitnodigingsbrief van het RIVM, terwijl de overige mensen zelf een afspraak kunnen maken bij de GGD. Bij spoedgevallen kan er contact opgenomen worden met de spoedpost huisartsen in Deventer. Bij het kiezen van de juiste zorg wordt aangeraden om eerst op thuisarts.nl of op moetiknaardedokter.nl te kijken voordat er contact wordt opgenomen met de huisartsenspoedpost. Er is ook een handig boekje beschikbaar genaamd "Mijn kind heeft koorts", waarin informatie en tips gegeven worden voor ouders van kinderen met koorts. Bij de bibliotheek in Holten kan er hulp geboden worden bij het gebruik van de computer. En tot slot wordt er verwezen naar de website Apotheek.nl voor specifieke informatie over medicijnen.

Wil je weten wat Maatschap Huisartsen Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maatschap Huisartsen Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maatschap Huisartsen Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maatschap Huisartsen Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Maatschap Huisartsen Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maatschap Huisartsen Holten

Bezoekers bekeken ook