Millipede Fashion Group B.V.

Millipede Fashion Group B.V. is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Constructieweg 1 in Holten.

Meer informatie over Millipede Fashion Group B.V. in Holten

Millipede Fashion Group is een allround textielbedrijf met sterke merken, waaronder OSC Outdoor Survival Canada. Ze bieden producten van hoge kwaliteit en hebben professioneel en servicegericht personeel. De processen van het bedrijf zijn helder en efficiënt, waarbij de klanten, dealers en eindgebruikers centraal staan. Millipede Fashion Group staat bekend als betrouwbaar en ze doen wat ze zeggen. Kortom, het is een duizendpoot in de mode-industrie.

Wil je weten wat Millipede Fashion Group B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Millipede Fashion Group B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Millipede Fashion Group B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Millipede Fashion Group B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Millipede Fashion Group B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Millipede Fashion Group B.V.

Bezoekers bekeken ook