Movado Sports

Movado Sports is een Sportschool gelegen aan Keizersweg 68-70 in Holten.

Meer informatie over Movado Sports in Holten

Movado Sports is een sportschool in verschillende steden in Nederland, waar je begeleiding krijgt om fitter, gezonder en slanker te worden. Ze bieden een ruim aanbod aan trainingen, van individuele fitness tot groepslessen, en hebben ervaren trainers die altijd klaarstaan om vragen te beantwoorden en schema's op te stellen. Daarnaast bieden ze flexibele abonnementen die aansluiten bij jouw doelen, en kun je ook voedingsbegeleiding krijgen om op een gezonde manier af te vallen. Movado Sports heeft verschillende faciliteiten, zoals innovatieve apparatuur, personal training, eGym-trainingen, groepslessen en 24/7 toegang tot de sportschool in bepaalde vestigingen. Ze bieden ook speciale programma's, zoals X-Fittt GLI en Reaxing, en hebben een Persoonlijk FitPlan voor individuele coaching. Daarnaast bieden ze bedrijfsfitness aan met korting en hebben ze positieve ervaringen van leden die al goede resultaten hebben behaald. Movado Sports staat voor persoonlijke begeleiding en helpt leden om hun doelen te bereiken op het gebied van fitness, gezondheid en balans in het leven.

Wil je weten wat Movado Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Movado Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Movado Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Movado Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Movado Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Movado Sports

Bezoekers bekeken ook