MTBsport Holten

MTBsport Holten is een Fietsclub gelegen aan Dorperdijk 7 in Holten.

Meer informatie over MTBsport Holten in Holten

Stichting Mountainbikesport Holten heeft als doel het bevorderen van de mountainbikesport en het organiseren van mountainbike-evenementen. Ze hebben een BikePark en een North shore Skill Park waar je technische vaardigheden kunt testen en trainen. Het park bevat verschillende obstakels zoals rotsen, puin en houten constructies. Er zijn ook speciale parcours voor kinderen waar ze spelenderwijs kunnen leren. MTBsport Holten heeft ook verschillende tourtochten gefilmd, zoals de tocht in Livigno 2017 met Patrick Smit en Transschotland. Ze bieden ook lessen aan om te leren springen op de mountainbike.

Wil je weten wat MTBsport Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTBsport Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTBsport Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTBsport Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar MTBsport Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTBsport Holten

Bezoekers bekeken ook