Natuurmuseum Holterberg

Natuurmuseum Holterberg is een Museum gelegen aan Holterbergweg 12 in Holten.

Meer informatie over Natuurmuseum Holterberg in Holten

Het Natuurmuseum Holterberg is een bekend museum in Nederland met een grote collectie Europese diersoorten. Het museum heeft levensgrote diorama's die bezoekers meenemen naar verschillende landschappen, van de Sallandse Heuvelrug tot de Zwitserse Alpen. Vooral kinderen vinden het museum fantastisch en duizenden kinderen bezoeken het museum elk jaar. Ze kunnen op een speelse en onderzoekende manier de natuur ontdekken en krijgen een gratis speurtocht door het museum. Het museum is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Natuurmuseum Holterberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurmuseum Holterberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurmuseum Holterberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurmuseum Holterberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Natuurmuseum Holterberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurmuseum Holterberg

Bezoekers bekeken ook