Nederlands Hervormde Kerk Holten

Nederlands Hervormde Kerk Holten is een Gebedshuis gelegen aan Kerkplein 2 in Holten.

Meer informatie over Nederlands Hervormde Kerk Holten in Holten

Op de website van een kerk vinden we verschillende informatie. Er is een schoenendoosactie waarbij mensen schoenendozen kunnen inleveren. Daarnaast zijn er verschillende diensten gepland, zoals een Fonteindienst en een speciale avonddienst voor 18-30 jarigen. Er is ook een jeugdplatform en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Verder is er nieuws en actualiteit te vinden, en is er een nieuwsbrief beschikbaar om te downloaden.

Wil je weten wat Nederlands Hervormde Kerk Holten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nederlands Hervormde Kerk Holten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nederlands Hervormde Kerk Holten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlands Hervormde Kerk Holten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Nederlands Hervormde Kerk Holten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nederlands Hervormde Kerk Holten

Bezoekers bekeken ook