Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon

Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon is een Bakkerij gelegen aan Dorpsstraat 16 in Holten.

Meer informatie over Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon in Holten

Welkom bij Nijkamp, een trotse Echte Bakker met een Italiaanse ijssalon. Bij Nijkamp kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Ze zijn zelfs de oliebollenkampioen en maken prachtige bruidstaarten. Maar bovenal is het er lekker gezellig! Je kunt ook online shoppen bij Nijkamp en kiezen uit verschillende soorten brood, zoals Gildecorn, Waldcorn, Tarwe, Tarvo, Dino, Vollerkoren, Desembrood, Vloertarwe, Fijn volkoren, Sovital, Witbrood, Vloerwit, Stokbrood, Boerenwit en Hollands grof. Voor zakelijke bestellingen kun je contact opnemen via telefoon of het contactformulier. Daarnaast is Nijkamp op zoek naar personeel voor de winkel, lunchroom en ijssalon. Ben je tussen de 17 en 25 jaar en op zoek naar een parttime of bijbaan? Dan zijn ze op zoek naar jou! Voor meer informatie of om te solliciteren kun je een mail sturen of langs gaan in een van de vestigingen. Wist je dat ze ook krentenwegge in heel Nederland bezorgen? Een heerlijk streekproduct dat je kunt bestellen als cadeau met opdruk voor bijvoorbeeld een geboorte of jubileum. En tot slot, Nijkamp heeft voor het derde jaar op rij het beste paasbrood van Nederland en ze zijn weer op nummer 1 met de oliebollen.

Wil je weten wat Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Holten. Opzoek naar Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijkamp De Echte Bakker, Restaurant, IJssalon

Bezoekers bekeken ook